Oктомври се счита за един от най-мистични и съдбовни месеци и

...
Oктомври се счита за един от най-мистични и съдбовни месеци и
Коментари Харесай

Последното лунно затъмнение за 2023 разпалва потискани желания: кои зодии ще бъдат най-засегнати

Oктомври се смята за един от най-мистични и съдбовни месеци и това не е инцидентно. Тази година усетихме силата на . Това е най-кармичното време в годината, тъй като обгръща интервала сред две поредни затъмнения – нормално слънчево и лунно.

Лунните затъмнения се случват, когато настъпи Пълнолуние по същото време, когато Земята, Слънцето и Луната са подравнени. Явлението се следи единствено до три пъти всяка година, което прави лунните затъмнения редки и свръхзаредени с сила и мистичност .

А този уикенд ни чака отчасти лунно затъмнение , което значи, че трите небесни тела няма да бъдат изцяло подравнени и Луната ще бъде единствено отчасти покрита от сянката на Земята.

Сезонът на затъмненията постоянно е цялостен с изненади. Когато се случва по време на сезона на Скорпиона обаче, нещата стават още по-непредсказуеми.  

Може да откриете, че сте потискали желанията си и сте упражнявали доста самоконтрол, преследвайки задачите и упоритостите си. С настъпването на частичното лунно затъмнение на 28-и октомври обаче всичко това се прекатурва.

Всеки знак от зодиака ще бъде до някаква степен подбуден да признае това, от което несъзнателно се е лишавал.

На 28 октомври частичното лунно затъмнение в Телец ще ускори желанието на всеки от нас за повече поддръжка, комфорт и сигурност. Ако сте пренебрегвали потребността си от съответно наслаждение, идва моментът да пренасочите напъните си към тези скрити стремежи.

Независимо дали става дума за пари, някаква покупка или персонално прекарване, това затъмнение ще ви подтикне да кажете „ да “ на това, за което в действителност жадувате.

А кои са 4-те зодии, които ще бъдат най-силно и съдбовно наранени от идното октомврийско лунно затъмнение,
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР